Vaš tedenski Tarot horoskop: 3. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 3. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica novcev


Razumete, da sta za dolgoročni uspeh potrebna čas in energija. Če svoj trud že dlje časa intenzivno vlagate v nekaj, bo to končno obrodilo sadove. V vaše življenje prihajajo finančne nagrade oziroma otipljivi rezultati. Pomembno je, da ste hvaležni za to, kar imate in osredotočeni na sedanjost. Težki časi se zaključujejo in stvari se obračajo na bolje, s tem pa boste morali premisliti, ali so nagrade vredne vašega truda. Analizirajte, koliko časa in energije vlagate v določene stvari. Bodite močni in stopite stran, če želenega ne dobivate v meri, ki ste si jo zamislili.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Presoja


Premislite, kaj vas je pripeljalo do točke, na kateri ste. Analizirajte stare izkušnje in jih postavite v pravo perspektivo. Sebi in drugim odpustite napake. Zdaj je čas, da se začnete ceniti, da resnici pogledate v oči. Ne podcenjujte se niti precenjujte. Uredite stare zadeve, poplačajte dolgove in se pripravite na nov začetek. Imate odlično priložnost, da uravnotežite svoje poslovno in osebno življenje. Imate sposobnost združiti oboje in pogledati na dogajanje s širšega vidika.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Obešenec


Čas je, da prekinete stare vzorce, ki vas omejujejo. Drugače poglejte na položaj, v katerem ste se znašli. Premagajte ego in se poglobite vase. Da nekaj spremenite ali dosežete, morate nekaj prostovoljno žrtvovati. Odpovejte se nečemu, da boste v življenju napredovali in izstopili iz labirinta, v katerem ste ujeti. Na voljo imate več možnosti, ko se vam zdi, in na katere ste bili sedaj osredotočeni. Lahko se boste predali globoki ljubezni in modrosti, ki čakata v vaši duhovni notranjosti. Zaupajte, upajte in verjemite vase.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica kelihov


Bodite pazljivi, kaj si želite in kakšne odločitve boste sprejeli. Sanjarjenje vam bo prineslo motivacijo in navdih, a na dolgi rok se boste morali spustiti na trdna tla in nehati zidati gradove v oblakih. Čakajo vas pomembne odločitve, za katere si morate vzeti čas. Odlične priložnosti lahko kasneje pokažejo svoje slabosti, neugodne in manj privlačne pa svoje odlike in dodatne možnosti za napredek. Otresite se strahu, saj ta povzroča občutek omejenosti in neproduktivnosti. Ne bojte se niti uspeha in kakšne nagrade boste z njim prejeli.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica palic


Ne zavlačujte ali prikrivajte. Zdaj je čas za akcijo. S hitrimi dejanji in jasnim izražanjem boste rešili vse ovire in neugodne položaje ter pretrgali negativne vzorce. V vas se skrivata visoka raven energije in zagon, ki vas bosta vodila k uspehu. Osredotočite se na razvoj in rast. V kratkem boste uresničili svojo idejo, saj ste največje prepreke že premagali. Nič vas ne more ustaviti. Bodite odprti tudi za novosti, za drugačne pristope, da si tako razširite tudi svoja obzorja.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Čarovnik


Karta prinaša božansko zaščito. Na življenjski poti vas varujejo višje energije, zato najdite pogum in stopite korak naprej, pri tem pa prisluhnite svojim občutkom. Vse je mogoče, saj so vam energije naklonjene. Osredotočite se na razvoj svojih jasnovidnih sposobnosti. Meditirajte. Sposobni ste se sporazumevati na visoki ravni. Z močjo volje in odločnostjo boste premagali vse težke preizkušnje, ki jih boste srečali. Začutite upanje in vero, da obstaja nekaj več in da vam to pomaga. Če menite, da niste na pravi poti, se zazrite vase in začnite verjeti, da ste. Zdaj je primeren čas za občutljive naloge, ki zahtevajo natančnost in pravočasno.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kočija


To je karta gibanja in potovanja. Napoveduje zmožnost, da svoje cilje začnete uresničevati. Pričakujete lahko hitre rezultate, zaradi katerih pa ne smete izgubiti nadzora nad dogajanjem. Hitro se lahko zgodi, da se bodo stvari spremenile v kaos. Simbol kočije združuje mirovanje in dejavnost v vašem življenju. Zdaj je najboljši čas za uveljavljanje želenih sprememb glede selitve, potovanj ali sprememb na poslovnem področju. Če si želite premikov, ukrepajte. Dolgočasno in neznosno delo bo le poudarilo tesnobo. Umirite svoje strasti in ustvarite ravnovesje. To bo vodilo k življenjski trdnosti.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Luna


Ste v obdobju neodločnosti, negotovosti in zmede. Predstavlja nemir, ki se razvija v vas. Zdaj ni čas za trdne odločitve. Najprej se morate vrniti k pristnemu jazu in se začeti izražati. Bodite ustvarjalni. Negujte svoje ideje in dovolite, da počasi zrastejo. V podzavesti prečistite, kaj si želite doseči. Pustite, da vas vodita intuicija in občutki. Uredite ljubezenski odnos, izrazite se na osebnem in poslovnem področju. Odločite se za pot, ki podpira vašo ustvarjalnost.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka mečev


Ne zavlačujte in ne oklevajte. Sprejmite pomembno odločitev, ki jo že dlje časa prelagate. Življenje ni enostavno, zato ne bežite stran od njega. Tudi najtežje izkušnje boste premagali, če se boste z njimi soočili pogumno in dobronamerno. Zdaj je čas, da se končno premaknete naprej, saj se bo le-tako vsa napetost sprostila in prinesla duševni mir. Svojo naslednjo potezo temeljito preučite in premislite tudi o alternativah. Vse informacije še niso prišle do vas, a ko bodo, boste videli, da ste pripravljeni na večje spremembe.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica mečev


Zdaj ni čas za sprejemanje pomembnejših odločitev, saj ne razmišljate jasno in ste sami sebi največja ovira. Položaja, v katerem ste, ne vidite takšnega, kot je. Najprej se morate otresti omejujočih prepričanj in pogledati na stvari z drugega zornega kota. Lahko, da boste imeli veliko idej, kaj storiti, a vse ne bodo izvršljive, zato se ne prenaglite. Vsak svoj korak premislite. Ste v začaranem krogu, potisnjeni v kot. Ne glede na to, ali ste se vanj spravili sami, ali so vas drugi, se zavedajte, da vedno obstaja možnost izbire. Tudi če vam izbira ni všeč, bodite hvaležni, da obstaja.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica mečev


Lahko, da vas bo privlačila ideja, da se izognete določeni situaciji, ki ne prinaša obljubljenih rezultatov, kot pa da bi se soočili s težavami in jih rešili. Ne iščite bližnjic in ne poskušajte pobegniti stran od odgovornosti. Problemi se bodo nakopičili, če se jim boste stalno izogibali. Premislite, kako vas drugi vidijo in kako vaše ravnanje vpliva nanje. Prav tako pa bodite pazljivi, da sami ne boste postali žrtev prevare ali izdaje. Bodite zelo previdni, komu zaupate, da vas ne bodo drugi jemali za nekaj samoumevnega. Sledite svojemu notranjemu občutku. Če menite, da je nekaj predobro, da bi bilo resnično, najverjetneje je.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kralj palic


Čaka vas velik uspeh, če boste začeli aktivno delati na svojih idejah in vizijah. Veste, kaj morate narediti in kam vas pot vodi. Ne tratite več časa za analiziranje ali za stvari in odnose, za katere že zdaj menite, da nimajo prihodnosti. Ne motite se. Vsi izzivi, s katerimi se že in se še boste srečali, so le del potovanja k nečemu pozitivnejšemu. Ostanite osredotočeni na svoje dolgoročne cilje in se pripravite na napredek, ki vam bo prinesel zadovoljstvo in sproščenost. Poskrbite le, da ne poti ne boste arogantni ali preveč agresivni pri doseganju ciljev.


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2020

Letni horoskop 2020

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje ovire v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »