Vaš tedenski Tarot horoskop: 33. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 33. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Svečenik


Svečenik pazi na vas skozi življenjsko potovanje. Varuje zakonski odnos in družinsko življenje. Pomaga vam uvideti, da stvari niso tako zapletene, ko se zdijo. Soočili se boste z raznimi strahovi, a vse tudi premagali. Vaša vera v duhovno se bo okrepila, zato boste lažje uresničili svoje ideje, se osredotočili na svoj namen ter si zagotovili varnost in stabilnost. Naučite se dobro poslušati in zaupati sebi ter bližnjim. Bolj kot materialnemu, se zdaj posvetite duhovnemu. Pri iskanju odgovorov uporabite svoj razum.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka palic


Stopite iz območja udobja in raziščite, kaj vse vam življenje ponuja. Zberite pogum in naredite prvi korak. Ne iščite izgovorov, zakaj vam ne bi uspelo in ne zavlačujte. Svoje dolgoročne cilje poznate, zdaj je čas, da nekaj storite v tej smeri. Ponuja se vam odlična priložnost, da nadgradite svoje življenje. Odločitev je vaša: ali boste ostali na znani, utečeni poti ali si upali in stopili v neznano. Globoko v sebi veste, da vam je namenjeno nekaj več. Bodite potrpežljivi in vztrajni, osredotočite se na svojo dobro namero. Premaknite se naprej in počakajte na nagrade, ki bodo posledica vaših uresničenih idej.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kralj novcev


Z disciplino, odgovornosti in pozornostjo na detajle ste dosegli veliko in zdaj je čas, da začnete uživati v svojih dosežkih. Tako materialno kot čustveno in duhovno je pred vami zelo lepa prihodnost. Pomembno pa je, da še naprej ostanete pragmatični in dobro informirani. Ničesar ne prepustite naključju. Vaš trud bo prinesel uspeh, tudi vaš javni ugled se bo izboljšal, s tem pa se vam bodo odprla nov vrata k dosežkom. Poskrbite le, da boste ohranjalis tik z resničnostjo, da vas materialno ne bo zavedlo.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kralj mečev


Pokazati morate več odločnosti in moči, a ostati pravični. Vaše razmišljanje je hitro in jasno, zato boste lažje prepoznali resnico. Čustva tokrat pustite ob strani, saj zanje ni prostora. Ne obremenjujte se s tem, ali ste dovolj skrbni ali ne. Zdaj je čas, da se čustveno distancirate. Bodite nepristranski, saj boste le tako lahko sprejeli pomembne odločitve, ki bodo pravične in prave. Prav tako bodite pripravljeni drugim priskočiti na pomoč z objektivnim nasvetom, poleg tega pa ga biti pripravljeni tudi sprejeti. Okoli vas so namreč osebe, s katerimi boste intelektualno zrasli in dosegli višje stopnje razmišljanja.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kraljica novcev


Za vas je pomembno, da živite samostojno življenje, imate redni prihodek ter dovolj prostora in časa za svojo družino in ljubljene osebe. Bodite pozorni, da ne boste v želji po balansiranju vseh področij življenja, pozabili nase. Zadovoljite svoje psihične, čustvene in fizične potrebe. Osredotočite se na vzpostavitev uravnoteženega in mirnega življenja. Pri premagovanju vsakodnevnih izzivov pa bodite bolj praktični in iznajdljivi. Tako boste lažje in hitreje rešili težave, te pa bodo povzročile manj skrbi in drame. Pri vsem, kar počnete, bodite izvirni. V vas se skriva izobilje domišljije, moči in izvirnosti.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka novcev


Bodite pozorni na dogajanje okrog sebe in zelo potrpežljivi, ko boste usklajevali družinsko življenje, kariero, finance in skrb zase. Na jasnem si morate biti, katere so vaše prioritete in v kaj želite vložiti svoj čas in energijo. Verjetnost, da boste raztreseni zaradi vsakodnevnih izzivov, je zelo velika. Pripravite se na prihajajoče težave in potrebo, da bolje razporedite svoj čas, če želite ohraniti nadzor nad dogajanjem. To vas bo postavilo na trdna tla in zahtevalo, da se enako posvečate tako dolgoročnim ciljem kot vsakdanjim opravilom, kot je plačevanje položnic.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: As palic


Upajte si. Idejo ali projekt, ki jo imate v mislih, razvijajte. Ste polni navdiha in zagnanosti. Uporabite svojo ustvarjalno energijo in strasti, da naredite prvi korak. Četudi imate vnaprej vse načrtovano, bodite pripravljeni prisluhniti intuiciji in občutkom. Ti vas ne bodo pustili na cedilu. Če se vam ideja zdi dobra, po vsej verjetnosti je. Začnite pri osnovah, nato pa načrt razvijajte in negujte. Pomembno je, da hitro ukrepate in zapravljate več časa za načrtovanje ali raziskovanje. Vloženi trud bo obrodil sadove, zato se ne ustrašite preprek in negativnosti, ki jih boste srečali na poti.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Desetica kelihov


Ustavite se za trenutek in se veselite vsega, kar ste dosegli. Bodite hvaležni za uspeh, srečo in ljubezen, ki vam jo dajejo ljubljene osebe. Vaša prizadevanja bodo obrodila sadove, te pa podelite z drugimi. Napoveduje se vam zaobljuba ljubezni, zato odprite oči in se prepustite vsem občutkom, ki so v vas. Odprite roke harmoniji in miru. Zdaj imate priložnost, da ustvarite izpopolnjujoč odnos, s katerim boste tudi v prihodnje doživljali srečo in globoko ljubezen.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica palic


Ne zavlačujte ali prikrivajte. Zdaj je čas za akcijo. S hitrimi dejanji in jasnim izražanjem boste rešili vse ovire in neugodne položaje ter pretrgali negativne vzorce. V vas se skrivata visoka raven energije in zagon, ki vas bosta vodila k uspehu. Osredotočite se na razvoj in rast. V kratkem boste uresničili svojo idejo, saj ste največje prepreke že premagali. Nič vas ne more ustaviti. Bodite odprti tudi za novosti, za drugačne pristope, da si tako razširite tudi svoja obzorja.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Štirica palic


Čas je, da se posvetite svojim ljubljenim osebam. Namenite jim več svojega časa in z njimi podelite veselje, ki ga čutite. Pri njih boste našli podporo, ki jo potrebujete za ohranjanje visokega nivoja energije in rasti. Prav tako najdite ponos v vsem, kar ste dosegli in premagali. Sprejmite svoje napake, slabe odločitve in se pogumno soočite z izzivi, ki so pred vami. Zlasti na področju odnosov pričakujte rast, harmonijo in priložnost za nekaj resnega in izjemnega.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Devetica palic


Pred vami so težki časi, vaša moč in odločnost bosta postavljeni pred številne preizkušnje. Zelo blizu ste uspehu in dokončanju stvari, ki jih želite uresničiti, le še zadnjo oviro morate premagati. Zavedajte se, da se v vas skriva vir moči in četudi vam primanjkuje zaupanja vase, ne obupajte. Če boste trdno stali za svojimi besedami in dejanji, vam bo uspelo doseči želeni cilj. Bodite trdoživi in si zapomnite: če ne boste takoj uspeli, poskušajte in poskušajte naprej. Ne bojte se, da bi se ponovno srečali s starimi izgubami ali slabimi odločitvami.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Puščavnik


Karta predstavlja duhovno zaščito. Zdaj je čas, da se zazrete vase, da raziščete globine duše in se umaknete stran od kaosa v življenju. Naučite se biti sami – ne osamljeni, ampak zadovoljni s tem, kdor ste in kaj imate. Na ta način se boste otresli strahu, da bi ostali za vse sami, in se naučili sprejeti odgovornost za svoja dejanja. Dokončajte nerazrešene zadeve, da ponovno začutite umirjenost in red. Vzemite si čas zase, za meditacijo in sproščanje. Opustite stara prepričanja in navade iz mladosti.