Vaš tedenski Tarot horoskop: 44. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 44. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Šestica novcev


Stvari se bodo uravnotežile. Če ste finančno močni, razmislite, da bi delili svoje obilje kot tudi svoje znanje in čas. Če pa ste na položaju, na katerem denar potrebujete, bo ta našel pot do vas. Postavili se boste na svoje noge in kasneje dobili priložnost, da dobljeno pomoč vrnete. Zanašanje na druge pa naj ne postane vzorec, ampak se zazrite vase in postanite samozadostni. Tako boste vzpostavili ravnovesje, ki vam bo na dolgi rok prineslo blagostanje in srečo – ne le materialno, ampak tudi osebno.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Štirica novcev


Prevzel vas bo strah pred finančno in čustveno izgubo. Težje se boste odločali za tvegane odločitve in korake v neznano. Zaradi tega boste poskušali stvari kopičiti, kar pa vam bo prineslo le nezadovoljstvo in občutek neizpolnjenosti. Tudi odnosi se bodo poslabšali, saj boste delovali nezaupljivo in odmaknjeno. Začeli boste razmišljati, kdo v resnici ste in ali ste zaradi hitrega uspeha pozabili na svoje vrednote. Ne upirajte se spremembam in ne obremenjujte se vnaprej, kako bodo te vplivale na vas, vaša čustva in materialne dobrine. Pomembno je, da v svoje življenje znova prinesete zaupanje, stabilnost in mirnost.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Moč


Uporabite svojo moč – tako fizično kot čustveno, saj boste na ta način rešili probleme, s katerimi se srečujete. S pogumom in disciplino boste dosegli zastavljene cilje. Vaša vztrajnost in napor bosta poplačana. Zaupajte vase, saj ste na višku moči in ustvarjalnosti. Premagali boste strahove, povezane s preteklostjo, in začeli izžarevati svoj moč. Negotovost in občutek šibkosti se bosta poslovila, na njun prostor pa se bosta naselila mir in ljubezen. Kontrola nad življenjem ponovno prihaja v vaše roke.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Devetica mečev


Če boste dovolili, da vas bo strah držal na enem mestu, se bo povečala nevarnost, da si ustvarite življenje polno negativnih energij. Preveč se obremenjujete z nastalo situacijo. Dobesedno ste cele noči pokonci, ker vas razžirajo skrbi in tesnoba. Poskušajte spremeniti svoj pogled, na stvar poglejte objektivno. Spoznali boste, da vaše skrbi in obup le »prilivajo vodo na ogenj«. Odločite se za spremembo in ukrepajte. Poleg tega pa ne bodite tako zahtevni do sebe. Ne krivite se za vsako napako in ne razburjajte se za vsako stvar. Spremenite odnos do sebe, začnite se osredotočati na pozitivno, ne na negativno.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Luna


Ste v obdobju neodločnosti, negotovosti in zmede. Predstavlja nemir, ki se razvija v vas. Zdaj ni čas za trdne odločitve. Najprej se morate vrniti k pristnemu jazu in se začeti izražati. Bodite ustvarjalni. Negujte svoje ideje in dovolite, da počasi zrastejo. V podzavesti prečistite, kaj si želite doseči. Pustite, da vas vodita intuicija in občutki. Uredite ljubezenski odnos, izrazite se na osebnem in poslovnem področju. Odločite se za pot, ki podpira vašo ustvarjalnost.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Vitez palic


Sledite svojim idejam. Pogumno se soočite z vsemi izzivi, ki vam stojijo na poti do uspeha. Tudi drugim, ki jim manjka vaše zagnanosti, pomagajte. Delite z njimi svoje znanje in predanost, prav tako pa sprejmite njihovo konstruktivno kritiko. S pravo energijo in predanostjo vam bo uspelo. Vaša samozavest se bo v kratkem naglo povečala, zato pazite, da ne boste preveč impulzivni ali nepremišljeni. Kljub želji po dogajanju in akciji ostanite z nogami na trdnih tleh. Nič ni narobe s tveganjem, a bodite premišljeni.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica kelihov


Čas je, da se vprašate, kaj vam bo prineslo globoko zadovoljstvo in veselje. Kaj je tisto, kar pogrešate in se ne dotika materialnega sveta? Napovedujejo se vam nezadovoljstvo in razočaranja. Začeli boste dvomiti o poti, na kateri ste in ali je cilj vreden težav, ki jih morate še premagati. Okrepilo se bo tudi razmišljanje, da le vi dajete, vrnjenega pa ne dobite. Dosegli boste točko čustvene in fizične izčrpanosti. Zazrite se vase, saj se v vas skriva odgovor, kaj morate storiti.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: As novcev


Vse skrbi, ki jih imate glede denarja ali drugih materialnih dobrinah, boste videli v drugi luči. Začutili boste naval pozitivne energije in optimizma. Lažje boste sprejemali odločitve in se odločali za nove podvige ali naložbe. V vaše življenje bodo vstopile tudi nove priložnosti, s katerimi boste lahko povečali pritok denarja. A tu se napredek ne bo ustavil. Čaka vas tudi osebno prebujenje. Prepoznali boste svoje sposobnosti in naredili načrt, kako uresničiti svoje cilje. Ste pred novim življenjskim poglavjem, v katerem bo mogoče manifestirati marsikaj.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica mečev


Lahko, da vas bo privlačila ideja, da se izognete določeni situaciji, ki ne prinaša obljubljenih rezultatov, kot pa da bi se soočili s težavami in jih rešili. Ne iščite bližnjic in ne poskušajte pobegniti stran od odgovornosti. Problemi se bodo nakopičili, če se jim boste stalno izogibali. Premislite, kako vas drugi vidijo in kako vaše ravnanje vpliva nanje. Prav tako pa bodite pazljivi, da sami ne boste postali žrtev prevare ali izdaje. Bodite zelo previdni, komu zaupate, da vas ne bodo drugi jemali za nekaj samoumevnega. Sledite svojemu notranjemu občutku. Če menite, da je nekaj predobro, da bi bilo resnično, najverjetneje je.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kraljica palic


Ne bojte se pokazati svoje moči in ne ustrašite se izzivov. Zavzemite vodilno vlogo. Veste, kaj si želite in kako to doseči. Pri doseganju ciljev znate sodelovati z drugimi, znate jih motivirati. Delite svojo vizijo in znanje. Uresničite lahko vse, kar si boste zaželeli. Bodite pa pazljivi, da ne boste preveč trmasti in da ne boste slepo vztrajali pri načrtih, ki ne prinašajo obljubljenega. Izgoreli boste, če boste mislili, da ste nepremagljivi. Svojim strastem sledite, a do neke mere.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Desetica kelihov


Ustavite se za trenutek in se veselite vsega, kar ste dosegli. Bodite hvaležni za uspeh, srečo in ljubezen, ki vam jo dajejo ljubljene osebe. Vaša prizadevanja bodo obrodila sadove, te pa podelite z drugimi. Napoveduje se vam zaobljuba ljubezni, zato odprite oči in se prepustite vsem občutkom, ki so v vas. Odprite roke harmoniji in miru. Zdaj imate priložnost, da ustvarite izpopolnjujoč odnos, s katerim boste tudi v prihodnje doživljali srečo in globoko ljubezen.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Desetica novcev


Uspešno ste premagali vse izzive in neuspehe. Zdaj je čas, da se lotite gradnje temeljev za prihodnost. Navdal vas bo občutek uspeha, ki bo prišel kot rezultat pozitivnih sprememb na poslovni poti, finančnem področju in znotraj domačega okolja. Svoje dosežke boste želeli deliti z drugimi, kar bo utrdilo medsebojne odnose in prineslo zaupanje v prihodnost. Ker boste končno lahko poskrbeli za druge in jim omogočili varnost ter stabilnost, se boste počutili srečno in izpopolnjeno.