Vaš tedenski Tarot horoskop: 4. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 4. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka kelihov


Nahajate se v obdobju, v katerem boste uravnotežili svoja čustva. Začutili boste zadovoljstvo in toplino, saj boste v enaki meri dajali in sprejemali ljubezen. V ospredju bodo odnosi in njihov razvoj. Ne le na ljubezenskem področju, tudi v poslu se boste povezali z ljudmi in začeli ustvarjati nove uspehe. Čakajo vas vzajemnost, sodelovanje in iskrenost. V tem času pa ne pozabite nase. Spoznajte, kaj potrebujete, začnite se ljubiti in spoštovati. Ko se boste videli v pozitivni luči, bodo tudi drugi do vas ljubeči in pravični.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Ljubimca


Karta Ljubimca napoveduje spremembe na področju ljubezni in odnosov na splošno. Začutili boste potrebo po prevrednotenju vseh razmerij, v katera ste vpleteni. Nekatera boste želeli poglobiti, druge razdreti. Vrednotili jih boste na način, ali vas osebe podpirajo ali ne in ali so iskrene z vami. Čakajo vas pomembne čustvene odločitve, vodila pa vas bo želja po neomajni povezanosti z nekom. Pazite, da ne boste na odnose gledali, kot si želite, da bi bili, ampak bili nepristranski. Izrazite, kaj si želite, saj bo komunikacija temelj za uspešno prihodnost in sodelovanje.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Trojka novcev


Če boste še naprej stremeli k uresničenju svojih želja in pri tem ne dovolili, da bi vas razočaranja odvrnila od vztrajanja, boste na koncu uspeli. Ukvarjati se morate z nečim, kar vas veseli in kar vas bo navdalo s ponosom. Svoje sanje boste uresničili z odločnostjo, vztrajanjem in trdim delom. Pri tem pa bodite odprti za pomoč in nasvete drugih. Preko komunikacije, deljenja idej in izkušenj boste lažje uresničili svoje načrte. Prav tako bodite odprti za kritiko, da ne boste vztrajali pri načinu, ki vas nehote omejuje. Naredite si načrt, pomislite na vsako podrobnost in sledite določenemu ritmu dela oziroma urniku.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Paž palic


Nemir, ki ga čutite, je znak, da se morate predati toku novih idej in ustvarjalni energiji. Z vztrajnostjo in zrelim pogledom na dogajanje okrog sebe boste dosegli točko, na kateri boste lahko marsikaj spremenili. Svojo vizijo boste lahko prenesli v realnost. Sprejmite priložnosti, ki se ponujajo in se podajte na novo pot. Četudi ne veste, kam ste namenjeni, jih sprejmite z navdušenostjo. Ni treba, da se predate vsakemu impulzu, a bodite spontani in pozitivno naravnani.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kolo sreče


Karta prikazuje začetek novega življenjskega poglavja oziroma pomembno odločitev. Lahko boste oživili namen, da v življenju ustvarite obilje, harmonijo in srečo. Zdaj je čas, da nehate kriviti druge za dogajanje okoli sebe in vzamete vajeti v svoje roke. Obrnite življenje v pozitivno smer. Posvetite se rasti in širjenju zavesti. Dokončajte začeto in se lotite novih podvigov. Če boste odprti za nove priložnosti, lahko dosežete razcvet in obilje. Prevzemite odgovornost za lastne odločitve.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Luna


Ste v obdobju neodločnosti, negotovosti in zmede. Predstavlja nemir, ki se razvija v vas. Zdaj ni čas za trdne odločitve. Najprej se morate vrniti k pristnemu jazu in se začeti izražati. Bodite ustvarjalni. Negujte svoje ideje in dovolite, da počasi zrastejo. V podzavesti prečistite, kaj si želite doseči. Pustite, da vas vodita intuicija in občutki. Uredite ljubezenski odnos, izrazite se na osebnem in poslovnem področju. Odločite se za pot, ki podpira vašo ustvarjalnost.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Desetica palic


Dosegli ste, kar ste želeli. Napočil je čas, da prevzamete odgovornost in obveze, ki so s tem prišle. Če se boste ustrašili obveznosti in vse izpustili iz rok, vam bo žal. Stopite v ospredje in se soočite s posledicami, da si zagotovite nadaljnji uspeh. Ne obupajte, ampak razporedite naloge. Postavite vodja in se razbremenite. Okoli vas so osebe, ki vam bodo pomagale, le za pomoč zaprosite. Tako boste lažje začeli uživati v svojih dosežkih, ne boste začeli dvomiti, ali so bili vredni vašega truda in energije.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Devetica mečev


Če boste dovolili, da vas bo strah držal na enem mestu, se bo povečala nevarnost, da si ustvarite življenje polno negativnih energij. Preveč se obremenjujete z nastalo situacijo. Dobesedno ste cele noči pokonci, ker vas razžirajo skrbi in tesnoba. Poskušajte spremeniti svoj pogled, na stvar poglejte objektivno. Spoznali boste, da vaše skrbi in obup le »prilivajo vodo na ogenj«. Odločite se za spremembo in ukrepajte. Poleg tega pa ne bodite tako zahtevni do sebe. Ne krivite se za vsako napako in ne razburjajte se za vsako stvar. Spremenite odnos do sebe, začnite se osredotočati na pozitivno, ne na negativno.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Desetica novcev


Uspešno ste premagali vse izzive in neuspehe. Zdaj je čas, da se lotite gradnje temeljev za prihodnost. Navdal vas bo občutek uspeha, ki bo prišel kot rezultat pozitivnih sprememb na poslovni poti, finančnem področju in znotraj domačega okolja. Svoje dosežke boste želeli deliti z drugimi, kar bo utrdilo medsebojne odnose in prineslo zaupanje v prihodnost. Ker boste končno lahko poskrbeli za druge in jim omogočili varnost ter stabilnost, se boste počutili srečno in izpopolnjeno.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: As novcev


Vse skrbi, ki jih imate glede denarja ali drugih materialnih dobrinah, boste videli v drugi luči. Začutili boste naval pozitivne energije in optimizma. Lažje boste sprejemali odločitve in se odločali za nove podvige ali naložbe. V vaše življenje bodo vstopile tudi nove priložnosti, s katerimi boste lahko povečali pritok denarja. A tu se napredek ne bo ustavil. Čaka vas tudi osebno prebujenje. Prepoznali boste svoje sposobnosti in naredili načrt, kako uresničiti svoje cilje. Ste pred novim življenjskim poglavjem, v katerem bo mogoče manifestirati marsikaj.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Cesarica


Začutili boste potrebo po razjasnjevanju čustvenih zadev. V vašem življenju se bodo pojavile osebe, preko katerih boste spoznali, kaj je za vas pomembno in kaj ne. Pretrgali boste vzorce razdajanja in čustvene zaprtosti. Lažje boste pokazali svoje vodstvene sposobnosti in dobro sodelovali z drugimi. Ustvarjalnost bo postala vaša strast. Stopili boste v globoka čustvena razmerja in zlahka uredili odnose z ženskimi osebami, ki imajo posebno mesto v vašem srcu.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Petica mečev


Če ste bili pri svojih prizadevanjih odločni in na trenutke agresivni, boste v kratkem začutili uspeh. Če pa ste se postavili v pasiven položaj, boste morali sprejeti veliko kompromisov in svoje želje potisniti na stran ter se predati vplivom drugih. A v nobenem primeru se ne boste počutili kot zmagovalec, saj je bila cena uspeha velika. Bodite pozorni tudi na ljudi okoli sebe, saj bo vaša nepazljivost hitro izkoriščena in vodila k občutku prevare ter izdaje. Pazite, komu zaupate in na koga se zanašate. Nikar pa se po nepotrebnem ne zapletajte v prepire. Svoje bitke premišljeno izbirajte.