Vaš tedenski Tarot horoskop: 9. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 9. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica novcev


Še naprej delajte, kar delate, saj vam bo to prineslo uspeh. Res je, da bo to od vas zahtevalo še veliko časa in energije kot tudi pripravljenosti za dodatno izobraževanje, a z vsakim dnem boste bližje svojemu cilju. Pri tem ostanite zvesti samemu sebi in vrednotam ter prepričanjem, saj bo to prineslo občutek resničnega zadovoljstva. Ne pozabite pa nase in na svoje potrebe. Če boste postali perfekcionisti, ne boste več videli širše slike ali vedeli, zakaj stremite po določenih dosežkih.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Paž kelihov


Podzavest vam želi nekaj sporočiti. Poskušajte se spomniti svojih sanj ali znakov oziroma občutkov, ki jih dobite ob srečanju z drugimi ljudmi. Čaka vas nepričakovano spoznanje, s katerim se boste podali na novo pot. Ustvarjalnost in intuitivnost se bosta povečali in vam odprli vrata k uspehu. Vaše ideje bodo padle na plodna tla in se razvile v nekaj močnega. Tudi na področju medsebojnih odnosov se napovedujejo premiki, ki bodo nagradili pretekli trud. Pazite le, da ne boste želeli prehitevati toka razvoja. Potrebna je nega.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Devetica palic


Pred vami so težki časi, vaša moč in odločnost bosta postavljeni pred številne preizkušnje. Zelo blizu ste uspehu in dokončanju stvari, ki jih želite uresničiti, le še zadnjo oviro morate premagati. Zavedajte se, da se v vas skriva vir moči in četudi vam primanjkuje zaupanja vase, ne obupajte. Če boste trdno stali za svojimi besedami in dejanji, vam bo uspelo doseči želeni cilj. Bodite trdoživi in si zapomnite: če ne boste takoj uspeli, poskušajte in poskušajte naprej. Ne bojte se, da bi se ponovno srečali s starimi izgubami ali slabimi odločitvami.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sonce


Napoveduje se čas zadovoljstva in napredka na vseh področjih življenja. Notranja moč in ustvarjalnost se odpirata. Svoje želje in ideje boste lahko realizirali na praktičen in uporaben način. Tudi druge boste navdihnili in jih dvignili s svojo energijo. Zdaj je čas, da v odnosih ukrepate in nekaj spremenite. Rešite se neplodnih partnerskih in poslovnih zvez, ki izčrpavajo vašo energijo. Pri svojem delovanju pa bodite zmerni, da se ne bo razvila pretirana samozavest ali neobčutljivost.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: As palic


Upajte si. Idejo ali projekt, ki jo imate v mislih, razvijajte. Ste polni navdiha in zagnanosti. Uporabite svojo ustvarjalno energijo in strasti, da naredite prvi korak. Četudi imate vnaprej vse načrtovano, bodite pripravljeni prisluhniti intuiciji in občutkom. Ti vas ne bodo pustili na cedilu. Če se vam ideja zdi dobra, po vsej verjetnosti je. Začnite pri osnovah, nato pa načrt razvijajte in negujte. Pomembno je, da hitro ukrepate in zapravljate več časa za načrtovanje ali raziskovanje. Vloženi trud bo obrodil sadove, zato se ne ustrašite preprek in negativnosti, ki jih boste srečali na poti.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica kelihov


Bodite pazljivi, kaj si želite in kakšne odločitve boste sprejeli. Sanjarjenje vam bo prineslo motivacijo in navdih, a na dolgi rok se boste morali spustiti na trdna tla in nehati zidati gradove v oblakih. Čakajo vas pomembne odločitve, za katere si morate vzeti čas. Odlične priložnosti lahko kasneje pokažejo svoje slabosti, neugodne in manj privlačne pa svoje odlike in dodatne možnosti za napredek. Otresite se strahu, saj ta povzroča občutek omejenosti in neproduktivnosti. Ne bojte se niti uspeha in kakšne nagrade boste z njim prejeli.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: As mečev


Dobili ste nov vpogled v določene stvari in odnose, zaradi česar so se pojavile nove skrbi. Zdaj je idealen čas, da se znebite negotovosti in dvomov, ki vam preprečujejo, da bi spoznali notranjo resnico in takoj prešli k stvari, k cilju, ki ste si ga zastavili. Če se boste osredotočili na uresničevanje ciljev, boste dosegli vse, kar si bo srce zaželelo. Stremite k resnici in pravici, bodite se pripravljeni boriti za pravo stvar. Jasen vpogled v situacijo in sposobnost argumentiranja vas bosta popeljali k zmagi. Uporabite svoj razum.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Šestica palic


Čaka vas priznanje javnosti in občutek izpolnitve. Vaše ideje bodo padle na plodna tla, pretekla prizadevanja pa obrodila nove sadove. Zdaj je čas, da zasijete in se povzpnete na vrh. Če razmišljate o menjavi dela ali o prevzemu dodatnih nalog, k temu pristopite odgovorno in premišljeno. Pazite pa, da vas ne bo prevzel ponos, aroganca ali egoizem ter da ne boste začeli spati na lovorikah. Ne začnite razmišljati, da ste boljši od vseh.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Paž mečev


Prevzel vas bo občutek, da lahko naredite karkoli. Vendar pa pazite, da se ne boste prenaglili, saj ste šele na začetku svoje poti, projekta, ki ste si ga zastavili. Ne poskušajte si naložiti preveč obveznosti, ampak jih razporedite. Povežite se z osebami, ki bodo znale negovati vaše ideje in vam pomagale pri njihovi uresničitvi. Izrazite svoje želje in vizije ter izkoristite sposobnost jasnega komuniciranja. Pazite pa, da ne boste izdali preveliko ali se začeli zapletati v svoje besede. Ne bodite naivni, ampak premislite, preden boste kaj izrekli. Ne podcenjujte situacije, v kateri se boste znašli.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Hudič


Sprejmite vse vidike svoje nravi, svetle in temne lastnosti. Na ta način boste lahko brez strahu sprostili energijo, ki jo zadržujete v sebi. Ne sramujte se svojih nagonov in potreb. Če jih boste tlačili in ignorirali, bo to vplivalo na osebno rast in življenjsko ravnovesje. Naučite se sprostiti in stvari ne jemati preveč resno. Najdite smisel za humor na vseh življenjskih področjih. Izražajte se in uživajte, tudi v spolnosti. Sprijaznite se s hudičkom v sebi in usmerite njegov vpliv v pozitivno smer.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica kelihov


Čas je, da se vprašate, kaj vam bo prineslo globoko zadovoljstvo in veselje. Kaj je tisto, kar pogrešate in se ne dotika materialnega sveta? Napovedujejo se vam nezadovoljstvo in razočaranja. Začeli boste dvomiti o poti, na kateri ste in ali je cilj vreden težav, ki jih morate še premagati. Okrepilo se bo tudi razmišljanje, da le vi dajete, vrnjenega pa ne dobite. Dosegli boste točko čustvene in fizične izčrpanosti. Zazrite se vase, saj se v vas skriva odgovor, kaj morate storiti.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kolo sreče


Karta prikazuje začetek novega življenjskega poglavja oziroma pomembno odločitev. Lahko boste oživili namen, da v življenju ustvarite obilje, harmonijo in srečo. Zdaj je čas, da nehate kriviti druge za dogajanje okoli sebe in vzamete vajeti v svoje roke. Obrnite življenje v pozitivno smer. Posvetite se rasti in širjenju zavesti. Dokončajte začeto in se lotite novih podvigov. Če boste odprti za nove priložnosti, lahko dosežete razcvet in obilje. Prevzemite odgovornost za lastne odločitve.


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2020

Letni horoskop 2020

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje ovire v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »