Vaš tedenski Tarot horoskop: 22. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 22. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kralj kelihov


Vse življenjske izzive in težave boste najlažje rešili, če se boste zazrli vase in vzpostavili ravnovesje med čustvi in razumom. Čustvena zrelost vam bo pomagala bolje razumeti dogajanje okoli sebe in medsebojne odnose. Ne tlačite občutkov in besed, ampak bodite odprti. Sprejmite vse, kar se znotraj vas dogaja. Do drugih pa bodite bolj obzirni in jih poskušajte razumeti. Z diplomatskim pristopom boste lažje dosegli želeno in pomirili še tako napete situacije.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Cesar


Če se s težavo uveljavljate in izrazite svoje ideje, je zdaj pravi čas, da ukrepate. Vaše voditeljske sposobnosti in ustvarjalnost so na vrhuncu. Pokažite, kaj se skriva v vas, kaj vas je preteklost naučila in se otresite starih, neproduktivnih vzorcev vedenja. Prav tako so vam naklonjene energije, da razrešite odnose z moškimi figurami v življenju. Odpirajo se vam nova področja v življenju. Zdaj ni čas za predajo, ampak za zaupanje v svojo avtoriteto. Pogumno se spopadite z izzivi, ki so okoli vas.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kralj palic


Čaka vas velik uspeh, če boste začeli aktivno delati na svojih idejah in vizijah. Veste, kaj morate narediti in kam vas pot vodi. Ne tratite več časa za analiziranje ali za stvari in odnose, za katere že zdaj menite, da nimajo prihodnosti. Ne motite se. Vsi izzivi, s katerimi se že in se še boste srečali, so le del potovanja k nečemu pozitivnejšemu. Ostanite osredotočeni na svoje dolgoročne cilje in se pripravite na napredek, ki vam bo prinesel zadovoljstvo in sproščenost. Poskrbite le, da ne poti ne boste arogantni ali preveč agresivni pri doseganju ciljev.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kočija


To je karta gibanja in potovanja. Napoveduje zmožnost, da svoje cilje začnete uresničevati. Pričakujete lahko hitre rezultate, zaradi katerih pa ne smete izgubiti nadzora nad dogajanjem. Hitro se lahko zgodi, da se bodo stvari spremenile v kaos. Simbol kočije združuje mirovanje in dejavnost v vašem življenju. Zdaj je najboljši čas za uveljavljanje želenih sprememb glede selitve, potovanj ali sprememb na poslovnem področju. Če si želite premikov, ukrepajte. Dolgočasno in neznosno delo bo le poudarilo tesnobo. Umirite svoje strasti in ustvarite ravnovesje. To bo vodilo k življenjski trdnosti.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Zmernost


Ne bodite trmasti ali sebični, pripravljeni bodite sodelovati. Delite svoje ideje in vire. Drugi vas bodo podprli pri vašem udejstvovanju, le pripravljeni bodite sprejeti in dati pomoč. Premislite o srednji poti, o kompromisih. Ne mislite le nase, ampak tudi na druge in na posledice svojih dejanj. V partnerskem odnosu se ozrite na interese ljubljene osebe, saj lahko ustvarite zelo cvetoče in trdno razmerje. Odnosi vseh vrst se bodo uspešno razvijali, če bo spoštovanje, vzajemnost in iskrenost.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Moč


Uporabite svojo moč – tako fizično kot čustveno, saj boste na ta način rešili probleme, s katerimi se srečujete. S pogumom in disciplino boste dosegli zastavljene cilje. Vaša vztrajnost in napor bosta poplačana. Zaupajte vase, saj ste na višku moči in ustvarjalnosti. Premagali boste strahove, povezane s preteklostjo, in začeli izžarevati svoj moč. Negotovost in občutek šibkosti se bosta poslovila, na njun prostor pa se bosta naselila mir in ljubezen. Kontrola nad življenjem ponovno prihaja v vaše roke.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Devetica palic


Pred vami so težki časi, vaša moč in odločnost bosta postavljeni pred številne preizkušnje. Zelo blizu ste uspehu in dokončanju stvari, ki jih želite uresničiti, le še zadnjo oviro morate premagati. Zavedajte se, da se v vas skriva vir moči in četudi vam primanjkuje zaupanja vase, ne obupajte. Če boste trdno stali za svojimi besedami in dejanji, vam bo uspelo doseči želeni cilj. Bodite trdoživi in si zapomnite: če ne boste takoj uspeli, poskušajte in poskušajte naprej. Ne bojte se, da bi se ponovno srečali s starimi izgubami ali slabimi odločitvami.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica palic


Pripravite se na zagovarjanje stvari, ki jih cenite, in odločitev, ki ste jih sprejeli. Zaradi preteklih uspehov se bo od vas zahtevalo vedno več. Če boste dovolj pogumni, odločni in vztrajni, se bodo stvari uredile in začele razvijati. Lažje boste premagali svoje tekmece in sovražnike, če boste zavzeli trden položaj in zaupali vase. Zdrava mera tekmovalnosti bo ključna, zato se ne bojte pokazati svojih spodobnosti. Ne glede na zunanje pritiske in pričakovanja morate ostati zvesti samemu sebi. Vse boste premagali, če se boste potrudili in bili pri tem jasni, kaj si želite doseči.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Vitez novcev


Disciplina in rutina vas bosta pripeljali k uspešno zaključenim obveznostim. Izogibajte se naglici in preskakovanju korakov. Ste v fazi, ko bodo vaša dejanja imela dolgoročne učinke. Pomembno je, da ostanete zvesti samemu sebi in sledite viziji, ki ste si jo postavili. Tako nobeno delo ne bo ostalo nedokončano, okolica pa bo v vas videla zanesljivo in organizirano osebo. Čas bo prinesel želeno, zato ostanite na poti, ki ste si jo izbrali in sledite vsakodnevni rutini. Pazite le, da se ne boste ustavili na enem mestu, da boste stremeli k razvoju.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Petica palic


V kratkem boste dobili priložnost za opustitev tesnobe in frustracij, ki jih doživljate, ter starih vedenjskih vzorcev, ki so se pojavili zaradi razočaranja in razdraženosti. Osebno stisko oziroma konflikt boste premagali, premislite pa o spremembi perspektive. Spremenite svoj pristop. Spremembe se dogajajo in prihajajo, ne glede na to, ali si jih želite ali ne. Tudi s strani okolice boste prejeli nasprotujoča si močna mnenja, ki vas bodo izzivala na vsakem koraku. Vaše mnenje se bo nenehno spreminjalo, a prineslo tudi pozitiven učinek: razširili boste svoje obzorje, spoznali stališče drugih in na dogajanje ter druge ljudi pogledali objektivno.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Štirica novcev


Prevzel vas bo strah pred finančno in čustveno izgubo. Težje se boste odločali za tvegane odločitve in korake v neznano. Zaradi tega boste poskušali stvari kopičiti, kar pa vam bo prineslo le nezadovoljstvo in občutek neizpolnjenosti. Tudi odnosi se bodo poslabšali, saj boste delovali nezaupljivo in odmaknjeno. Začeli boste razmišljati, kdo v resnici ste in ali ste zaradi hitrega uspeha pozabili na svoje vrednote. Ne upirajte se spremembam in ne obremenjujte se vnaprej, kako bodo te vplivale na vas, vaša čustva in materialne dobrine. Pomembno je, da v svoje življenje znova prinesete zaupanje, stabilnost in mirnost.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka novcev


Bodite pozorni na dogajanje okrog sebe in zelo potrpežljivi, ko boste usklajevali družinsko življenje, kariero, finance in skrb zase. Na jasnem si morate biti, katere so vaše prioritete in v kaj želite vložiti svoj čas in energijo. Verjetnost, da boste raztreseni zaradi vsakodnevnih izzivov, je zelo velika. Pripravite se na prihajajoče težave in potrebo, da bolje razporedite svoj čas, če želite ohraniti nadzor nad dogajanjem. To vas bo postavilo na trdna tla in zahtevalo, da se enako posvečate tako dolgoročnim ciljem kot vsakdanjim opravilom, kot je plačevanje položnic.